Sobre nosaltres

Tecnologia i Educació
Des de 1979

IMECAT es va fundar l'any 1979 amb el propòsit de formar persones en l'àmbit laboral administratiu, oferint cursos de mecanografia, taquigrafia, classes de anglès i reforç escolar. Aviat, els ordinadors i la tecnologia van començar a arribar amb més força al nostre país, cosa que ens va portar a apostar fort per aquest sector, investigar i importar peces i components d'ordinadors per al posterior muntatge, programació i posada en marxa.

Evolució

IMECAT va passar a disposar de dos centres, un com escola d'idiomes i reforç escolar i un altre dedicat a la informàtica, amb formació, venda, reparació i serveis a particulars i empreses. Aquests dos centres van ser els primers al seu sector a Sant Andreu de la Barca, Barcelona, lloc on resideixen actualment.

A l'Actualitat

IMECAT Centre d´Estudis

Centre especialitzat en formació d'anglès i reforç escolar a tots els nivells, grups reduïts, on s'atenen les necessitats i els interessos tant individual com col·lectiu dels nostres alumnes.


IMECAT Sistemes Informàtics

Solucions informàtiques per a empreses i particulars, on oferim serveis integrals a empreses, assessorament, manteniment, reparació, còpies de seguretat, servidors, xarxes, pàgines web, posicionament, etc. Disposem també de botiga física on trobareu venda d'equips, perifèrics, accessoris i consumibles, entre d'altres.

La nostra Missió

Les nostres ganes de millorar, competir i créixer dia a dia, centra tot el nostre esforç en oferir serveis de qualitat i garantir que aquests es facin d'una manera professional i propera.

Contacta amb nosaltres

Davant de qualsevol dubte o informació que necessitis pots posar-te en contacte amb nosaltres via email, telèfon o emplenant el nostre formulari de contacte.

Equip

L´experiència, la constància i el compromís amb els nostres alumnes són els pilars del nostre equip. Ens encanta el que fem.

MARIA JOSÉ

Direcció