SOM CENTRE LEARNING PARTNER!

Ens fa especial il·lusió comunicar-vos que després d'un llarg seguiment de la prestigiosa Universitat de Cambridge cap al nostre centre i poder veure i constatar els resultats acadèmics i metodologia, ens han atorgat ser membres del programa Cambridge Learning Partner. A la imatge, Judit González en representació de Cambridge University Press fent-nos entrega de la placa com a certificat acreditatiu.

Estem molt contents ja que únicament 9 acadèmies d'idiomes al Baix Llobregat compleixen els rigorosos requisits i poden comptar amb aquesta distinció. Aquesta aliança ens atorga nombroses avantatges tant per al centre com per a lalumnat.

  • Materials d'ensenyament exclusius
  • Formació constant del professorat
  • Invitació preferent als esdeveniments o jornades de formació de Cambridge University Press
  • Suport a la preparació de titulacions oficials
  • Projecte educatiu que eleva la competència lingüística alhora que contribueix al desenvolupament de les competències emocionals i life skills.

A més, des de fa moltíssims anys també comptem amb l'acreditació de Centre Preparador per la Universitat de Cambridge, així preparem i matriculem els nostres alumnes als exàmens oficials des que són petits fins al nivell més avançat.

Articles Relacionat